Presentasjon av Kvam MDG i Hordaland Folkeblad

Miljøpartiet Dei Grøne (MDG) i Kvam meiner at tida er inne for å driva miljøpolitikk, men partiet er oppteke av å nna løysingar og ikkje berre seia nei.

– Det er viktig å ha eit miljøparti som tenkjer utanfor dei vanlege politiske båsane, seier førstekandidat for partiet, Kari Mostad. Ho trur det at partiet er blokkuavhengig kan gjera at folk er usikre på politikken. – Me tenkjer ikkje høgre- eller venstreside, men miljøpolitikk. Me tenkjer nytt, seier Mostad. Sjølv meld

29. april, 2015

Motiverte: Kari Mostad (t.v.), Heidi Richardson og Anders Christian Geertesen står på tre av dei re kumulerte plassane til partiet. Dei er alle motiverte for å sitja i heradsstyret.
Foto: Hf. Motiverte: Kari Mostad (t.v.), Heidi Richardson og Anders Christian Geertesen

Miljøpartiet Dei Grøne (MDG) i Kvam meiner at tida er inne for å driva miljøpolitikk, men partiet er oppteke av å nna løysingar og ikkje berre seia nei.

– Det er viktig å ha eit miljøparti som tenkjer utanfor dei vanlege politiske båsane, seier førstekandidat for partiet, Kari Mostad. Ho trur det at partiet er blokkuavhengig kan gjera at folk er usikre på politikken. – Me tenkjer ikkje høgre- eller venstreside, men miljøpolitikk. Me tenkjer nytt, seier Mostad. Sjølv melde ho seg inn i partiet etter at oljeboring i Lofoten kom på den politiske agendaen. Mostad bur på Soldal, men jobbar til dagleg i næringsavdelinga til Voss kommune. Snart skiftar ho beite og startar å jobba i landbruksavdelinga hos Fylkesmannen. Les hele artikel her